Temetkezés, Krematórium Nové Zámky – Róbert Molnár

A Molnár Krematórium teljeskörű kegyeleti szolgáltatást nyújt, amely az ügyfél igényei szerint tartalmazhatja a temetéssel kapcsolatos ügyintézést, a halotti anyakönyvi kivonat beszerzését, koszorúk és csokrok elkészítését és szállítását, valamint az elhunyt szállítását, hamvasztását, ravatalozását és végső nyughelyére történő elhelyezését. Irodánknál éjjel-nappali szállítási készenlétet tartunk.

Pohrebníctvo - Krematórium Pohrebné služby

– Temetési ügyintézés

A Krematórium Molnár s.r.o minden ügyintézést vállal és ezáltal leveszi a terhet az Ön válláról. Tudjuk milyen nehéz ez az időszak, ezért az Érsekújvári irodáinkban munkatársaink felvilágosítást nyújtanak a teljes temetési folyamat lépéseiről, valamint segítséget nyújtanak a hozzátartozóknak az ügyintézésben. Temetkezési irodánk teljeskörű ügyintézést vállal, melynek tartalmát és feltételeit a választott szolgáltatás határozza meg.

Krematórium Nové Zámky budova– Halottszállítás

Az elhunytak szállítása maximális figyelmet és tapasztalatot igénylő feladat, amit kegyeletteljesen csak komoly jártassággal lehet végezni. A Molnár Krematórium nem csak belföldi hanem Nemzetközi halotszállítást is válal. Fontosnak tartjuk, hogy kiemelten tapintatosan és empatikusan viszonyuljunk a kegyeleti szolgáltatások ezen részéhez. Gépjárműveink helyi, helyközi és külföldi halottszállítás elvégzésére is alkalmasak és vállalatunk munkatársai ezek ügyintézésében is segítséget nyújtanak.

– Koporsós temetés

Krematórium Nové Zámky Pohreb s rakvouKoporsós temetés igénylése esetén a megrendelő személyesen felkeresi temetkezési irodánkat, és megbízást ad a szolgáltatásra. Ilyenkor kitöltjük a dokumentumokat, tájékoztatást adunk a részletekről, egyeztetjük a temetés időpontját, és a kellékek is kiválasztásra kerülnek.
Elszállítjuk az elhunytat a választott temető ravatalozójába, ahol minden segítséget megadunk a szertartás megszervezésében. Amennyiben irodánknál rendelték a virágokat és a koszorúkat, ezeket kiszállítjuk a temetőbe, illetve irányítjuk érkezésüket. A ravatalozási szertartás végeztével, ahol a távolság engedi, kegyeleti szempontból mindig személyesen, kézi erővel szállítjuk a koporsót a sírig. A koporsó sírba helyezése és a virágok kiszállítása után, ahol ez módunkban áll elvégezzük a visszahantolást. Ezeken kívül segítséget nyújtunk a szükséges papírok beszerzésében is.

– Urnás temetés

Pohrebníctvom Krematórium NáhrobokUrnás temetés igénylése esetén a megrendelő személyesen felkeresi temetkezési irodánkat, és megbízást ad a szolgáltatásra. Ilyenkor kitöltjük a dokumentumokat, tájékoztatást adunk a részletekről, egyeztetjük a temetés időpontját, és a kellékek is kiválasztásra kerülnek (díszurna, sírjelző, koszorúk).
Az elhunytat elszállítjuk a krematóriumba, ahol lehetőség van búcsúztatási szertartásra, és ravatalozásra is. Az elhunyt felravatalozásában és a szertartás megszervezésében is segítséget nyújtunk. Amennyiben irodánknál rendelték a virágokat és koszorúkat, ezeket kiszállítjuk a temetőbe, illetve fogadjuk őket. A temetői ravatalozási szertartás után az urnát kézi erővel kiszállítjuk a végső nyughelyig, ahol a sírba helyezzük azt. Az általunk üzemeltetett temetőkben, valamint, ahol ezt a fenntartó lehetővé teszi, a sír ásását és visszahantolását is elvégezzük. Ezeken a szolgáltatásokon kívül a temetéshez szükséges papírok beszerzésében is segédkezünk.

– Hamvasztás (krematórium)

Krematórium Nové Zámky kremáciaAmennyiben hamvasztást szeretne megrendelni, fáradjon be a Krematórium Molnár s.r.o. irodájába, ahol a szükséges papírok kitöltésével el tudja kezdeni az intézkedést. Minden segítséget megadunk, hogy minél gyorsabban megtörténhessen ez a folyamat. Igény esetén lehetőség van az elhunyt hamvasztás előtti megtekintésére, búcsúztatására. A hamvak egy légmentesen lezárt műanyag urnába kerülnek, melyhez tetszőlegesen lehet választani urnatartót, vagy urnakoporsót választani. Irodáinkban széles kínálatból választhat.